Guia ComerçModa i Complements

Ca na Felanitxera, la tercera generació d’aquesta mítica botiga de moda.

Aquesta botiga de Pollença és una empresa familiar fundada per Aina Oliver el 1954. Actualment, les propietàries són dues netes d’Aina, Antònia i Aina Fornés Pallicer.

Si els fas una visita te’n pots anar vestit de cap a peus, perquè tenen des de roba interior, roba d’home i de dona, complements i fins i tot roba per la llar. A més a més són un establiment autoritzat de LEVI’S des de 1980.

Encara que són altres temps, seguim en la mateixa línia, vestim el dia a dia, aquell viatge, aquest sopar especial, la teva habitació per descansar is somiar… oferint productes d’actualitat i de tendència.”

El que més els agrada és seleccionar les col·leccions de moda, complements, roba interior o llenceria. “Rastrejam i buscam a les millors marques per a oferir als nostres clients aquella peça o complement, tant per home com per dona, que millor s’adapti al seu estil.”

Els encanta assessorar en colors, estils, looks, tendències i tot el que necessitis per sentir-te bé amb tu mateix i la teva casa.

A més a més hi trobaràs un ampli ventall de preus que s’adapta a les butxaques i necessitats de qualsevol persona.

CA NA FELANITXERA

Carrer d’Adan Diehl, 8

Tel: 971531986

https://www.facebook.com/cana

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button