Guia ComerçServeis

Tot Útil, un nom que ja ho diu tot.

El febrer de 1990, Dolors Domínguez va obrir la seva papereria Tot Útil. Des de llavors ha estat oferint els seus serveis i coneixements a empreses i particulars de manera incansable.

Va començar la seva marxa especialitzant-se, inicialment, en papereria tècnica, però amb el temps ha anat augmentant i ampliant els seus serveis a mesura que les tendències han canviat, incloent-hi en el seu catàleg productes escolars, fotografia digital o impressió en llenços.

Aquesta papereria del carrer Cecili Metel té tot el que puguis necessitar per a l’oficina, l’escola o casa teva. Un extraordinari assortiment de bolígrafs, llibretes, agendes, pintures, papers, cartolines i tot allò que t’imaginis. Pels amants dels arts and crafts també s’hi pot trobar material de pintura, fang, scrapbooking, etc.

La papereria compta, a més amb una secció de llibres infantils i de les últimes novetats quant a novel·les.

“Intentam tenir de tot, anam variant marques i productes per així no avorrir al client i que sempre trobi coses que li cridin l’atenció.”

El que els diferencia de la resta és la quantitat de serveis que ofereixen, de copisteria, fotocòpies a color i en blanc i negre, plastificacions, escaneig de documents, enviament d’emails, segells de goma, impressió gràfica digital o subministrament d’oficina, entre moltes altres coses. No han deixat de transformar-se des de fa trenta-dos anys i la darrera incorporació és un servei de copisteria en línia disponible a: www.copisteriamallorca.com

PAPERERIA TOT ÚTIL

C/Cecili Metel 12, Pollença, 

Tel. 971967212 

Email: totutil@totutil.com

https://www.facebook.com/Totutil

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button