GastronomiaMunicipi

El Celler La Parra ja té el seu guardó del Premi al Servei Turístic més competitiu de 2021

El passat 20 de gener, en el marc de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), a Madrid, el Celler La Parra va ser guardonat amb el tercer premi en la categoria de Servei Turístic més competitiu de 2021, atorgat pel Sistema Integral de “Calidad Turística en Destinos” (SICTED). Per diverses causes la família Gual, que regenta l’emblemàtic restaurant des de la seva obertura l’any 1962, no va poder recollir el guardó que fou recollit en el seu nom per al batle de Pollença.

Avui dematí, el batle, Bartomeu Cifre, juntament amb la regidora de Turisme, Maria Buades, han entregat el guardó, als propietaris del Celler La Parra. La nostra reportera Carme LLauger ha assistí a l’esdeveniment que ha tengut lloc a les dependències de l’Ajuntament i ens ha retransmès les següents declaracions.

Jaume Miquel Gual, net del fundador Joan Gual i actual director de l’establiment ha volgut donar les gràcies per aquest reconeixement i ha comunicat l’orgull que sent per rebre aquest honor, en les seves paraules ha declarat que “és un premi de tots els pollencins, perquè és un equip, l’equip de la parra com u clients que formen part de tot”.

Per altra banda, el batle ha volgut remarcar l’alt nivell dels competidors i l’orgull que sent del fet que un establiment del municipi hagi assolit aquest nivell d’excel·lència. També ha donat l’enhorabona als guanyadors i les gràcies per la bona feina que fa el Celler creant marca Pollencina.

El Celler la Parra enguany està doblement d’enhorabona per aquest premi a l’excel·lència i per als 60 anys d’aniversari. Aquest restaurant del Port de Pollença amb un ambient meravellós ofereix plats de la gastronomia mallorquina d’una qualitat excepcional.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button