Guia ComerçRestauració

Restaurant Laroc: des d’Itàlia amb amor

Viu un petit viatge gastronòmic fins al país amb forma de bota

Els propietaris del Restaurant Laroc, Javier Sánchez i Antonello Vitaliano, han portat un boçinet de la bella Itàlia fins a Pollença.
En aquest preciós racó, cada plat que se serveix és un petit viatge gastronòmic fins al país amb forma de bota. Cada mossegada té la capacitat de transportar-te, pel seu sabor, la seva preparació i els seus ingredients enviats des de la pròpia Itàlia, fins a l’arrel de la pizza i la pasta.

A Laroc, tots els plats estan preparats amb ingredients de primera qualitat (fins i tot disposen del seu propi hort) i són de fabricació casolana.
Les masses de les seves pizzes tenen un procés de maduració d’entre 48 i 72 hores, la qual cosa es tradueix en unes pizzes súper digestives.

A la seva carta disposen de tot tipus de pastes (preparades pel seu equip de cuiners italians, òbviament): des de la seva famosa pizza Laroc fins als seus fantàstics raviolis poricini amb tòfona negra, passant pels tradicionals spaguettis frutti di mare.

“Viatjo fins a Nova York per a buscar noves receptes de plats italians, ja que allà és on sorgeixen les noves tendències” explica Javier. Aquest afany per la innovació i per mantenir-se al dia quant a nous sabors es barreja perfectament amb receptes tradicionals i casolanes per a donar forma al concepte del Restaurant Laroc.

Disposen, a més, d’un menú infantil que inclou plat, beguda i postres per tan sols 7 euros. A més, el seu servei de repartiment a domicili ofereix una promoció de beguda gratis per cada pizza que es demani.

La seva carta de postres és igual de temptadora que la resta del menú. De nou, des d’Itàlia, ens porten preparacions tan delicioses com els famosos canolis italians, el tiramisú o el sorbet de poma.

La seva àmplia terrassa, amb capacitat per a fins a 80 persones permet als clients gaudir d’unes precioses vistes a la mar en un ambient típicament mediterrani, on les bigues de fusta i les parets blanques, li omplen a un de calma i serenitat.

Temporada 2021

Aquesta temporada el restaurant ja ha obert les seves portes i Javier ens ha avançat que hi ha nous productes de pasta i que per dinar hi ha menú del dia amb beguda inclosa. Actualment tenen dos torns disponibles; el primer torn, de 12.30 a 15.30 hores i el segon; de 18.30 a 22.30 hores.

RESTAURANT LAROC
Av. Bocchoris, 4 – Port de Pollença
Tel. 971866803

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button