EsportsMunicipi

Aquest estiu, Escola d’Estiu al Reial Club Nàutic

Els cursos comencen dia 28 de juny fins dia 3 de setembre

Com cada any, el Reial Club Nàutic del Port de Pollença posa en marxa l’Escola d’Estiu 2021.

Per una part, hi ha les estades nàutiques per a nins d’entre 6 i 12 anys que vulguin aprendre del món nàutic, amb activitats com piraigua, vela, pesca, paddle surf, bigdup, entre altres.

Aquestes activitats multidisciplinars tenen l’objectiu de donar a conèixer als més petits els esports relacionats amb el mar i la natura. El curs començarà dia 28 de juny i durarà fina al 3 de setembre de 2021.

Les classes són setmanals, de dilluns a divendres amb un horari de 9h a 13h. Es limiten les places a un màxim de 24, havent-hi 8 alumnes per monitor, sempre hi quan s’hagin apuntat almenys 6.

Pel que fa als preus a les tarifes, els socis, fills i néts de socis tendran un preu especial. A més, a les inscripcions fetes abans de dia 14 de juny de 2021, se’ls hi aplicarà un 5% de descompte. Comptaran amb un 10% de rebaixa en el preu de la segona o successives setmanes i un 10% també en les inscripcions de germans.

Podeu fer les inscripcions online, a la pàgina web del RCNPP, on trobareu més informació.

Per altra part, també es posen en marxa les Estades Nàutiques Infantil, per als petits de 3 a 5 anys, on els més petits tendran un primer contacte amb el mar. La programació de la seva jornada comença a les 9h amb natació, seguit d’altres activitats i manualitats relacionades amb el mar.

La durada dels cursos, és igual que l’anterior: són setmanals i de dia 28 de juny fins al 3 de setembre, amb el mateix horari. Les places són limitades a 14 alumnes setmanals. Per a descobrir més informació, així com els possibles descomptes, visitau aquest enllaç.

Font: Facebook RCNPP
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button