EsportsMunicipi

Cap de setmana positiu per l’esport pollencí

Victòria d'Àngels Llobera, bàsquet, voleibol i més

Àngels Llobera i Joan Riutort a la Montseny

L’atleta pollencina Àngels Llobera (Inverse-S’Hostal Montuïri) va guanyar la marató (44 km) de Montseny, celebrada el passat dissabte amb sortida de Sant Pere de Villamajor i arribada a Viladrau.

Àngels Llobera, és una de les grans especialistes a nivell nacional i es va adjudicar la marató amb un temps de 5h.28: 44, superant àmpliament a Alba Meda, que va acabar segona amb 5h.52: 09. Tercera va ser l’asiàtica Anh-thu Pham amb 6h.45: 48.

El pollencí Joan Riutort, va quedar quart classificat en la categoria sénior masculí i vuitè absolut. El temps que va fer el jove fou de 5h.17.

Alba Meda, Àngels Llobera i Anh-thu Pham

Voley Pollença

El CV Pollença femení va guanyar al CV Son Servera en tres sets al municipi. L’equip visitant va realitzar un bon segon i tercer set. El Pollença masculí també s’enfugué la victòria i guanyà 3-0 davant el CV Pòrtol.

No tengueren la mateixa sort el Pollença femení cadet, que s’enfrontaren al CV Madre Alberta i perderen els tres sets. Des del club, expliquen que “varen lliutar fins al final però no va poder ser”.

Bàsquet Pollença

Victòria i gran remontada del Junior Femení Sesbatià Crespí Construccions 53-51 davant el Club Bàsquet Molinar. Després d’una mala sortida i amb problemes de faltes i per atacar la zona rival. “Però quan més costa amunt estava el partit les nines han tornat treure la seva millor versió”, expliquen des del club. “Han sabut aguantar, han defensat amb intel·ligència i sobretot han tret forces per córrer al contraatac i remontar 14 punts de desavantatge”.

El Cadet Masculí C Ib red van celebrar la seva primera victòria davant l’SCD Hispania. Els jugadors “desmostraren l’important millora que venen experimentant, essent generossos i pacients en atac”, expliquen des del Club.

No dugueren la mateixa sort el Cadet Masculí B Ib red 50-61 davant el CB Santa Mònica, que s’endugueren la derrota. Gran esforç defendiu dels al·lots davant un equip molt físic i ben treballat. “La falta d’encert especialment en els tirs lliures han estat vitals a l’hora de poder competir el partit. Tot i la derrota l’equip segueix aprofitant jugar al grup de primers experimentant una important millora cada setmana”, expliquen.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button