MunicipiPollença

Nova reforma circulatòria a carrers de Pollença

L'entrada d'aquesta implica l'aplicació de canvis en diversos carrers de centre del poble

El carrer Roser Vell tendrà canvis de circulació on passarà a ser d’un únic sentit de circulació. Aquesta reforma circulatòria, segons ha explicat la policia local de Pollença a xarxes socials, entrarà en vigor el pròxim 1 de maig.

A més, dita reforma afectarà el carrer de Guillem Cifre de Colonya i el carrer del Convent, que ambdós passaran a tenir el sentit invers de circulació a l’actual. El batle, Tomeu Cifre, ha explicat que l’objectiu és “donar una mica de fluidesa a aquestes entrades i sortides del poble”.

A continuació, pots trobar un mapa de Pollença amb la nova reforma circulatòria:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X