Successos

Un veïnat apaga una motocicleta en flames al Port de Pollença

L'incendi s'hauria iniciat sobre les 15:30 i no ha provocat danys personals, encara que el vehicle ha resultat sinistre total

Migdia mogut el que s’ha viscut fa unes hores al Port de Pollença. Una motocicleta aparcada a la zona s’ha calat foc fins a calcinar-se completament. Segons les primeres hipòtesi, sembla que el motiu de l’incendi seria una fuita de carburant.

L’incendi s’ha produït sobre les 15:30 de l’horabaixa i no ha estat necessària la presència dels bombers, ja que un veïnat de la zona ha actuat ràpidament i ha acudit al punt incendiat amb un extintor. Una vegada ha aconseguit apagar les flames, s’han pogut valorar els danys materials. La motocicleta ha resultat totalment calcinada. Això sí, afortunadament no s’han lamentat danys personals.

Un veïnat ha estat l’encarregat d’apagar les flames i Protecció Civil s’ha fet càrrec de netejar la via

La unitat de Protecció Civil del municipi ha acudit al lloc dels fets per tal de netejar la zona i mantenir la via en les condiciones idònees per al seu trànsit, ja que a causa del foc, s’ha plenat de restes. Segons han informat al seu compte de Facebook, el vehicle ha resultat sinistre total.

Mostra més

Alba Gonzalez

Corresponsal de La Sexta a les Illes Balears. Present a IB3 Televisió. Colabor amb Som Pollença. El periodisme és la meva vida. Amant de la realitat i les persones. Fan de la filosofia vital.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X