Salut

Els canvis de protocols no permeten dur un recompte diari de casos positius

Alejandra Valero, la coordinadora del PAC de Pollença ha informat avui que donat els canvis de protocol actuals és impossible portar el recompte de positius actius al nostre municipi de forma fiable.
“Com heu observat en els darrers dies el nombre de positius que tenim localitzats des del centre de salut ha baixat respecte a la setmana prèvia. Els números que tenim no són del tot reals donat que amb els canvis de protocols no tots venen a fer-se el test al centre de salut i no els detectam. En molts casos, els detectam el dia que els donam l’alta que ja han obert el protocol des de la central covid i donat que no són vulnerables no els feim seguiment.”, explica Valero.

Per tant, des del PAC encara faran un registre per tenir una idea general del que està passant, però no compartiran les dades dia a dia, ja que no són reals. Es procurarà fer un recompte setmanal de positius i altes que això s’aproximarà més a la realitat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button