CulturaPollença

Presentada la 63a edició del Festival de Pollença

Es durà a terme entre el 4 i el 30 d’agost i les actuacions se celebraran al llarg de tot el mes en el Claustre de Sant Domingo de Pollença

Avui, en la presentació inicial de la 63a edició del Festival de Pollença, s’han revelat diversos detalls sobre l’esdeveniment. La primera actuació tindrà lloc el 4 d’agost, amb l’Orquestra Filarmònica de Luxemburg, sota la batuta de Gustavo Gimeno i la participació del pianista Bruce Liu. A més, s’espera un recital de piano el dia 7, protagonitzat per la destacada pianista Yuja Wang. Les altres dates de concerts seran el 10, 17, 24 i 30 d’agost.

Les activitats complementàries inclouen conferències informatives sota el títol ‘El Festival per a tots’, previstes per als dies 16 de maig i 7 i 15 de juny.

A més, s’ha confirmat la continuïtat de Pere Bonet en el paper de director artístic. La nova iniciativa consisteix en la reincorporació de la Comissió Assessora a partir d’aquesta edició, integrant-la en l’organització del Festival.

Per últim, Martí March ha anunciat una presentació oficial amb el programa complet en el mes de juny.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button