Municipi

La regatista mallorquina Marga Perelló inicia amb determinació el Campionat d’Europa Sub 21 de la classe ILCA

Ahir es va celebrar la primera jornada de la prova continental a les aigües de la Badia de Pollença, amb la participació de 200 regatistes d'aquesta categoria olímpica

Marga Perelló ha iniciat amb èxit la seva participació al Campionat d’Europa Sub 21 de la classe ILCA, sota l’organització del Reial Club Nàutic Port de Pollença, posicionant-se en la quarta posició de la classificació general amb 10 punts, a tres punts de les líders.

La jornada de competició començà ahir amb vents de nord-est i va veure l’actuació destacada de regatistes com la irlandesa Eve McMahon i la italiana Emma Mattivi. Pel que fa als homes de la classe ILCA 7, l’eivissenc Jago Huércanos ha destacat com el millor regatista nacional. Només una mica més enrere es troba el representant local Javier Seguí (RCN Port de Pollença). El primer líder de la ILCA 7 fou l’israelià Rem Pulci.

Per avui, es preveuen dues proves addicionals per a cadascuna de les categories.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button