Municipi

L’Associació de la Tercera Edat de Sa Nostra ret homenatge als membres que fan 90 anys

El col·lectiu també ha distingit a les parelles que aquest 2022 celebren cinquanta anys de casats

L’Associació de la Tercera Edat de Sa Nostra ha retut aquest dimarts el tradicional homenatge amb un diploma i regals als deu membres del col·lectiu que compleixen noranta anys enguany, així com a les sis parelles que celebren cinquanta anys de casats. L’esdeveniment ja fa una trentena d’anys que es fa, d’ençà que va néixer l’associació, i es munta exclusivament pels socis distingits i els seus acompanyants.

Magdalena Seguí Pericàs, que és la presidenta del col·lectiu, ha dit que està molt contenta del fet que es pugui continuar fent aquest homenatge i que, a més, els socis s’ho passen molt bé: “Xerram amb ells i ens contam coses, per això els animam que venguin”. Amb tot, les persones distingides reben un diploma de l’Ajuntament de Pollença, una bossa amb regals del Consell de Mallorca i productes de Nadal de l’associació.

Després d’aquesta entrega que Seguí qualifica d’íntima, s’ha brindat un petit aperitiu pels assistents. El migdia toca fer el tradicional dinar, el qual ja està obert per a tots els socis que s’hi vulguin apuntar. Cal recordar que aquesta part de la quedada no es va poder dur a terme anys anteriors a causa de la covid-19. En qualsevol cas, aquest 2022 el lloc elegit ha estat Son Sant Martí i el menú és arròs brut i porcella.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button