MeteorologiaMunicipiPollença

Només s’han registrat 9 litres per metre quadrat a Pollença

Els canvis en la meteorologia afecten de manera directe al municipi

El canvi climàtic es veu reflexat directament a Pollença a través de les poques precipitacions durant aquest darrer any. El pasat dimarts 11 de juliol a Palma hi ha hagut inundacions a causa d’una Dana poc habitual en aquestes époques de l’any. En canvi, tota la zona nord de Mallorca ha quedat en alerta groga per precipitacions fins ahir dimarts a les 21 del vespre,tal hi com ho ha informat eltiempo.es. No obstant, no s’ha pogut registrar cap quantitat significable de plujes. Segons AEMET ha plogut nou litres per metre quadrat.

A més, l’inundació de l’aeroport de Son Sant Joan afectará intrínsecament a l’arribada dels turistes a la resta de Mallorca tenint en compte que la temporada alta ja ha començat. En quant a les temperatures destaquen per ser baixes en comparació a les d’altres anys en les mateixes dates. Segons AEMET les mínimes d’ahir van ser de 16 graus tant a Pollença com al Port.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button