FormentorPollença

Actualització de les Mesures a l’Aparcament Municipal de Formentor

Gestió municipal de l'aparcament i restriccions de trànsit a partir del 1 de juny

A partir del 21 de maig, l’Ajuntament de Pollença assumeix la gestió de l’aparcament de Formentor, després de retirar-se la mesura cautelar sol·licitada per la propietat d’aquest espai en el marc del procés judicial sobre la seva titularitat.

De moment, l’ús de l’aparcament és gratuït, encara que s’està treballant per implementar un sistema de pagament en un futur proper.

L’aparcament estarà obert de 9.00 a 22.30 hores, i fora d’aquest horari romandrà tancat.


A partir de l’1 de juny i fins al 30 de setembre, s’iniciarà el període de restriccions de trànsit a la zona de Formentor, entre el Port de Pollença i la platja de Formentor. En aquest període, està totalment prohibit el pas entre la platja de Formentor i el Far de Formentor, i aquest recorregut només es podrà realitzar amb el servei de transport públic TIB. Aquesta mesura, impulsada fa uns anys per diverses entitats, té com a objectiu principal preservar l’entorn natural i fràgil de Formentor.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button