MunicipiPollença

Amplien l’horari del gimnàs del Poliesportiu de Pollença

Bianca Aguilar, regidora d'esports, ens conta els nous canvis introduïts

Des d’avui, dimarts 13 d’octubre, ja es pot gaudir d’un horari més ampli al gimnàs del Poliesportiu de Pollença, el qual romandrà obert de dilluns a divendres de 9.30h-13.30h i de 16.30h-21.30h. Cal recordar que, s’ha de reservar la plaça abans d’anar-hi.

Bianca Aguilar: “preferim ampliar l’horari que no el nombre de persones”

La regidora d’esports, Bianca Aguilar, ens ha explicat que la decisió d’ampliar l’horari és a causa de l’alta demanda que es té actualment d’aquestes instal·lacions. Per aquest motiu s’ha decidit posar una hora més, ja que prefereixen, ha assegurat, “ampliar l’horari que no el nombre de persones que poden estar alhora al gimnàs, perquè així els usuaris puguin seguir tenint l’espai de seguretat adequat entre ells”.

Aguilar ha afirmat que el protocol seguirà igual: amb reserva prèvia i fent ús de desinfectant en les diferents màquines després del seu ús. Només pot haver-hi un màxim de 6 persones dins les instal·lacions, després que fa unes tres setmanes, s’aumentàs dels 4 que eren permesos.

S’ha canviat també la ubicació del gimnàs, el qual ara es troba en una localització més àmplia i lluminosa, amb màquines i material nou, lo que ha fet que els usuaris n’estiguin molt contents i, d’aquí, aquest augment de la demanda.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button