OpinióPolíticaVídeo

HOLA 2021 El vídeo que encén les xarxes

HOLA 2021 un missatge clar exigint als polítics mesures concretes que ajudin realment als ciutadans i, sobretot, «respecte, dignitat i honor».

Res del que es diu en aquest vídeo atén a cap ideologia política. Tan sols a la raó i ètica humana. Per un món millor.
Així ho manifesta l’autora del video, Tati Ballesteros, qui va estudiar criminologia a la Universitat de Salamanca.

Que el protagonitzi un perfil completament desconegut és una de les coses que crida l’atenció de el vídeo. També ho fa el fet que vagi sense ser signat, sense que figuri oficialment si forma part d’alguna campanya d’algun tipus. Analitzant el missatge la veritat és que ambigu, perquè tothom es pugui identificar amb ell i interpretable perquè cadascú l’adapti al seu marc mental.

Podria tractar-se d’un vídeo viral sense més, tot i que està molt preparat per ser alguna cosa casual. Podria ser una campanya de màrqueting impulsada per alguna empresa o alguna institució. I fins i tot hi ha moltes veus a internet que assenyalen que podria ser part d’una campanya politica

De moment només queda esperar. I pensar, sempre pensar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button