MeteorologiaMunicipi

Avís groc per vent i mala mar a partir d’aquesta mitjanit a Pollença

El vent de ponent de la setmana passada torna al municipi acompanyat d'onades

Les Balears tindran actius durant aquest dimecres avisos meteorològics de nivell groc. Seran per vent fort i onatge, segons la predicció feta pública per l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

AEMET Balears, preveu que a partir d’aquesta mitja nit, exactament, a les 00.06 hores al nord i nordoest de Mallorca tornarà el vent de la setmana passada. Per tant, el nostre municipi es veurà afectat.

La primera alerta s’activarà per fenòmens costaners, amb alçada d’ona de força set fins a tres metres. Més atindrada la matinada, a les 03.00 hores, s’activarà l’avís per vent. A partir de les 09.00 hores del matí de dimecres les ratxes podran arribar a 100 km/h. A muntanyes i camps, poden superar els 120 km/h. Aquí pots veure la taula amb tots els avisos.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X