MeteorologiaMunicipi

Avís groc per vent i mala mar de la mà de la borrasca ‘Hortènsia’

Un final de setmana on el vent serà el protagonista

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha posat nom a la propera borrasca que afectarà a les Illes i arribarà aquest dijous. Aquest fenomen meteorològic provoca que aquesta mitjanit, tot d’una entrem en el divendres, s’activi l’avís groc per fenòmens costaners. Per altra banda, divendres 22 a primera hora del matí també s’activarà avís groc per ratxes màximes.

Per al moment, s’esperen forts vents màxims de 80 km/h. També s’espera mala mar, amb ones de tres a quatre normalment, però podent arribar en alguns punts fins a set metres d’alçada.

La borrasca ha estat batejada com ‘Hortènsia’. Serà la vuitena borrasca de gran impacte de la temporada -que va començar l’1 d’octubre-, i la tercera de l’any. Des de la delegació d’AEMET a les Balears han afirmat que avui capvespre ja es començarà a notar la presència d’Hortènsia amb forts vents de més de 70 quilòmetres per hora.

Per altra banda, s’acosten unes jornades nuvoloses amb unes temperatures màximes de 17-19º al municipi de cara al cap de setmana. Aquests dies el vent serà el protagonista.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X