MeteorologiaMunicipi

Avís groc per vent i mala mar de la mà de la borrasca ‘Hortènsia’

Un final de setmana on el vent serà el protagonista

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha posat nom a la propera borrasca que afectarà a les Illes i arribarà aquest dijous. Aquest fenomen meteorològic provoca que aquesta mitjanit, tot d’una entrem en el divendres, s’activi l’avís groc per fenòmens costaners. Per altra banda, divendres 22 a primera hora del matí també s’activarà avís groc per ratxes màximes.

Per al moment, s’esperen forts vents màxims de 80 km/h. També s’espera mala mar, amb ones de tres a quatre normalment, però podent arribar en alguns punts fins a set metres d’alçada.

La borrasca ha estat batejada com ‘Hortènsia’. Serà la vuitena borrasca de gran impacte de la temporada -que va començar l’1 d’octubre-, i la tercera de l’any. Des de la delegació d’AEMET a les Balears han afirmat que avui capvespre ja es començarà a notar la presència d’Hortènsia amb forts vents de més de 70 quilòmetres per hora.

Per altra banda, s’acosten unes jornades nuvoloses amb unes temperatures màximes de 17-19º al municipi de cara al cap de setmana. Aquests dies el vent serà el protagonista.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button