EducacióMunicipi

Concurs 11F: “Jo també vull ser científica”

L'objectiu és conscienciar al públic i motivar a les noves generacions de nines

La Conselleria d’Educació ha presentat el concurs escolar “Jo també vull ser científica” per tal de commemorar l’11F, el Dia de la Dona i la Nina a la Ciència.

L’objectiu d’aquesta acció és donar visibilitat al paper que té la dona dins el món de la ciència, fomentant-lo així entre les nines. El concurs és de vídeos que hauran d’elaborar els participants com a anuncis per tal de conscienciar al públic i motivar a les noves generacions. Els mateixos es podran presentar fins el proper 8 de febrer.

És un concurs dirigit a centres educatius de les Illes Balears, que formaran grups de 3 alumnes per a l’elaboració d’aquests vídeos. Poden participar-hi tant alumnes d’infantil, de primària, secundària, batxillerat o formació professional, agrupant-se aquests en dues categories: la primera agrupa els dos primers, i la segona, la resta.

Els requisits de la peça audiovisual a presentar són que han de tenir una durada màxima de 2 minuts i han de ser originals i d’autoria pròpia dels participants.

Pel que fa al premi, el grup guanyador de cada categoria, rebrà un taller STEAM de robòtica i impressió 3D per la seva classe, una visita on treballen les científiques del jurat, una tauleta per cada membre del grup, una calculadora científica i un lot de llibres.

Per a saber-ne més informació, podeu visitar aquest enllaç, on s’informa de les bases del concurs, així com hi podreu trobar el formulari d’inscripció al mateix.

Cartell del concurs

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button