Educació

Martí March, conseller d’educació, signa un conveni amb el Club Nàutic del Port de Pollença per afavorir estudis d’FP d’activitats nàutiques

El proper curs  l’IES Clara Hammerl del Port de Pollença impartirà el nou cicle de Grau Bàsic de Manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo 

Aquest Conveni contribuirà a un millor desenvolupament econòmic local i una millor qualificació dels treballadors del sector professional

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i el president del Reial Club Nàutic de Pollença (RCNPP), Mateo Dupuy han signat avui un Conveni de col·laboració per afavorir la impartició d’ensenyaments de formació professional relacionats amb les activitats nàutiques.

De l’acte també han participat: el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, el director de l’IES Clara Hammerl, Mateu Vila i de la gerència del RCNPP, Xavier Bisquerra. 

 A partir del proper curs 2023-24 l’IES Clara Hammerl de Port de Pollença impartirà el nou cicle de Grau Bàsic de Manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo (TMV12)  amb col·laboració amb el Club Nàutic.  

L’objectiu és establir els termes de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Formació Professional i el RCNPP per afavorir la impartició d’ensenyaments de formació professional relacionats amb les activitats nàutiques al municipi de Pollença i altres poblacions de l’entorn, amb l’objectiu de contribuir a un millor desenvolupament econòmic local i una millor qualificació dels treballadors del sector professional.

Mitjançant aquest Conveni el Club Nàutic de Port Pollença permetrà l’ús d’espais, instal·lacions i equipaments, a la vegada que assessorarà sobre quines empreses o col·laboradors poden constituir espais formatius adequats per a les formacions relacionades amb el sector nàutic, entre d’altres.  

La Conselleria per la seva part, assumirà mitjançant el centre autoritzat, la direcció i control de les activitats formatives de l’alumnat. A més d’aportar, les eines i el material necessari segons la programació didàctica del cicle, entre d’altres. 

Aquest Conveni entrarà en vigor el proper 1 de setembre de 2023 i serà vigent fins al 31 d’agost de 2027.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button