Municipi

Claudia Adán, subcampiona d’Europa Sub21 d’ILCA 6

La competició organitzada pel Reial Club Nàutic Port de Pollença va congregar, del dissabte anterior fins a aquest dissabte passat, 201 regatistes de les categories ILCA 6 i 7, provinents de 35 països diferents

La regatista espanyola Claudia Adán Lledó es va proclamar subcampiona d’Europa Sub21 d’ILCA 6 al Port de Pollença, Mallorca, després de guanyar l’última de les deu mànigues de la competició. L’italià Enrico Tanferna i la polonesa Lilly Mary Nietzabitowska van ser els nous campions d’Europa Sub21, mentre que l’israelià Rem Pulci va guanyar a la categoria Sub19.

La regata va comptar amb la participació de 201 regatistes de 35 països. Claudia Adán va expressar la seva satisfacció pel resultat i va agrair el suport dels seus entrenadors i de la Federació Espanyola de Vela. Destacar també el vuitè lloc de la regatista mallorquina Marga Perelló i el bon rendiment dels espanyols Fernando Abella i Zsombor Denes en les categories ILCA 7.

Les últimes jornades de regates van ser afectades per la manca de vent, amb només una regata disputada el divendres i dissabte. La cerimònia d’entrega de premis va concloure el campionat, que va tenir un gran impacte a Pollença, mostrant l’excel·lent escenari per a regates de primer nivell que ofereix la Badia de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button