Municipi

Obert el termini per a la contractació de concessió de serveis d’explotació dels bars i cafeteries dels poliesportius municipals

El procediment de contractació estarà obert fins el 20 de març

L’Ajuntament de Pollença ha anunciat l’obertura de la licitació per a la concessió de serveis d’explotació dels bars cafeteries en diferents instal·lacions esportives del municipi. La Junta de Govern Local ha publicat els detalls d’aquest contracte, que inclou la gestió dels bars cafeteries en el poliesportiu de *Port de Pollença, en el poliesportiu de Pollença i en el pavelló poliesportiu de Pollença.

El pressupost base de licitació per a aquest contracte ascendeix a 2.278.000 euros, sense incloure impostos. Es tracta d’una concessió de serveis sota el codi CPV 55410000, que abasta la gestió de bars. El finançament no prové de fons de la Unió Europea.

El procediment de contractació estarà obert fins el 20 de març, i el tipus de tramitació és ordinària. Aquesta licitació representa una oportunitat per a empreses interessades a participar en la gestió d’establiments de restauració en instal·lacions esportives a les illes Balears.

El procediment es pot fer a través de la plataforma oficial: https://www.ajpollenca.net/ca/perfil-del-contractant/contracte-de-concessio-de-serveis-dexplotacio-dels-bars

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button