EsportsMunicipi

L’equip MColins-Marbres Cuxac es proclama campió de la Lliga de Futbol 7

Un partit renyat que finalitzà amb un empat decisiu per a la victòria dels pollencins

Des de fa tres anys, el municipi de Pollença és testimoni d’una creixent i emocionant Lliga de Futbol 7 d’Empreses AIDEB, que ha captivat l’atenció dels aficionats d’aquest esport. La competició, que es desenvolupa amb gran intensitat, compta actualment amb equips de primera i segona divisió.

Ahir, en una jornada plena d’emocions, l’equip MColins-Marbres Cuxac va aconseguir un èxit total al proclamar-se campió de la lliga per primera vegada. Aquest equip, que l’any passat va quedar segon, va demostrar la seva determinació i compromís en el terreny de joc, aconseguint una fita memorable en la seva trajectòria.

El partit decisiu es va disputar al CM Selva, on l’equip M. Collins-Marbres Cuixac es va enfrontar al Agromallorca. Un encontre intens que tengué com a resultant un empat de 1-1 al final del partit, sent suficient perquè els pollencins aconseguissin la victòria final. Ara, el seu pròxim objectiu és la Copa F7 2024.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button