Municipi

Veïns del Moll reclamen l’incivisme i la falta de neteja a les vies públiques

Des de bosses de plàstic i envasos rebutjats fins a peces de roba o petits electrodomèstics són freqüents a les voreres dels carrers

La preocupació i el descontentament dels residents del Port de Pollença ha augmentat recentment, ja que els carrers es troben en mal estat de neteja i plens d’escombraries i deixalles. La falta de neteja ha fet que el nombre de queixes sigui cada vegada major i que expressin el seu malestar tant a les xarxes com directament als mitjans de comunicació, amb l’esperança de què la situació canvii.

És evident l’acumulació a les vies públiques d’escombraries. Des de bosses de plàstic i envasos rebutjats fins a peces de roba o petis electrodomèstics, la qual cosa implica no tan sols un problema estètic sinó també de salubritat. Davant aquest fet, els veïns manifesten i reclamen una falta d’acció i implicació per part dels residents i el poc compromís per mantenir els carrers nets.

Des de la regiduria de Serveis de l’Ajuntament es remarca també que la neteja diària s’està duent a terme correctament i, a més, eguany s’ha fet una neteja extra amb baldeig que no se feia els anys anteriors. Així mateix, EMSER du a terme la recollida de fems i els canvis de contenidors vells per nous.

Per tant… Què fa falta per començar a respectar l’ambient i els espais públics?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button