MeteorologiaMunicipi

Cap de setmana amb avisos per precipitacions

S'esperen pluges i una caiguda de les temperatures durant aquests dies

A partir d’avui dijous, es començarà a notar el canvi de temperatura que es preveu que durarà també tota la setmana vinent. Durant el matí, la temperatura anirà pujant dels 12° al 21°, però a partir de les 14 hores, anirà descendent de nou portant major fred i humitat. A més, el risc de pluja s’intensificarà a mesura que el dia avanci.

Per a demà divendres, no obstant això, s’esperen fortes precipitacions amb temperatures que oscil·laran entre els 7° i 15°. La probabilitat de tempesta anirà augmentant durant el dia; al matí, aquesta és del 55%, i l’horabaixa de 90%.

Tant per dissabte com per diumenge, s’esperen igualment baixes temperatures i altes probabilitats de precipitacions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button