EsportsMunicipi

El pollencí Joan Llompart, campió de la Copa Intercontinental

El segon títol internacional que l'equip del Palma Futsal rep en tan sols un any

Som Pollença vol donar l’enhorabona a Joan Llompart per haver guanyat de nou el reconeixement de ser l’honorat preparador físic de l’equip Palma Futsal. L’equip que s’ha proclamat recentement campió mundial a la Copa Intercontinental.

L’equip, que arribà ahir a primera hora a l’aeroport de Son Sant Joan, començà la seva celebració mantejant per l’aire a la presidenta del Govern Balear, Marga Prohens. Allà mateix, l’esperaven les autoritats de l’Ajuntament de Palma, Jaime Martínez, i el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, juntament amb Prohens.

Seguidament, continuaren la festa passejant per la ciutat de Palma el seu trofeu, un trofeu merescut i que la gent celebrava des del carrer amb crits, música i clàxons. Finalment, al Palau d’Esports de Son Moix, es reuniren amb més d’un centenar de seguidors per compartir l’alegria d’aquesta victòria.

La victòria d’un petit club que començà amb no res i ha aconseguit posicionar-se ben amunt i rebre ovacions d’un públic molt extens; amb dos títols internacionals, la Champions League i la Copa Intercontinental.

No obstant això, el viatge poc temps per descansar els hi permet, ja que avui diumenge els campions tornen a agafar forces per enfrontar-se al Ribera Navarra a les 20:30 hores. Aquesta vegada, al Son Moix. D’aquí poc, també es jugaran la Supercopa d’Espanya, els dies 6 i 7 de gener.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button