MunicipiSalut

NaturaTerapia, un nou projecte per millorar les relacions en parella i de família

Coneix als fundadors de la iniciativa, les activitats que organitzen i els beneficis que comporta

Miquel Albertí i Jessica Pimentel són la jove parella de Pollença que està marcant la diferència amb el seu projecte conjunt NaturaTerapia. Ell és guia professional d’esport i aventura, amb més d’una dècada d’experiència organitzant activitats en el medi natural. Ella, psicòloga, professional de la salut mental i de l’educació especialitzada en acompanyament familiar.

Ambdós han decidit emprendre la missió d’empoderar a les famílies i parelles perquè enfrontin desafiaments junts, es comprenguin millor i construeixin relacions més fortes i satisfactòries. Els avantatges de les seves sessions són l’enfortiment de les relacions i la comunicació; el desenvolupament de les habilitats de treballar en equip; l’adquisició d’eines útils per a la vida quotidiana; el foment de la connexió amb la naturalesa; el foment del descobriment personal i el creixement emocional.

Una experiència única que combina emoció, aventura i desenvolupament personal.

Avui hem volgut entrevistar-los per conèixer en profunditat què és el que aquesta parella té preparat i com va sorgir el projecte. Ja que, de cara al començament de l’any, tenen programades sessions individuals, per a parelles i per a famílies, que parteix de les necessitats específiques de cadascun. Però de cara al febrer comencen els tallers i les experiències grupals. I no ens les volem perdre!


En què consisteix aquest projecte de Naturaterapia exactament?

Com és que heu decidit dur a terme aquesta iniciativa?

Quines habilitats es treballen a les sessions? Per què considerau que son importants en qualsevol tipus de relació?

Quina està sent la rebuda per part de les parelles que hi participen?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button