Municipi

S’aprova el Pressupost general de l’Ajuntament per a 2024 amb un total de 26,4 milions d’euros

L'import anirà destinat, entre altres, a temes socials, culturals, mediambientals i de millora del clavegueram

Ha quedat aprovat definitivament el Pressupost general de l’Ajuntament de Pollença per a l’exercici 2024. Després del període d’exposició pública i al·legacions, al Ple ordinari d’ahir 30 de novembre quedà aprovat amb 10 vots a favor de l’equip de govern (PSIB-MES) i 6 vots en contra de l’oposició de Tots-Pi i del PP. El regidor de UMP, Andrés Nevado no va assistir-hi per qüestions personals.

L’import destinat ha augmentat en 2,6 milions respecte a l’exercici anterior, és a dir, un total de 26,4 milions d’euros que aniran destinats a temes socials, culturals, mediambientals i de millora del clavegueram, entre altres. Aquest increment de recursos es deu, en gran mesura, a la nova licitació de les platges, la participació en tributs de l’Estat, la contribució rústica i urbana, i les llicències urbanístiques.

Així mateix, es varen presentar “uns primers pressuposts amb el full de ruta de regularitzar i estabilitzar l’Ajuntament, amb el foment de les contractacions i l’optimització dels recursos públics”. Aquestes mesures prioritzaran les qüestions següents. Però, igualment, es continuarà amb els expedients relatius al Capitol, Tanatori, Escoleta i concessió dels bars dels Poliesportius.

  • La contractació de serveis de la Residència, amb l’objectiu de què pugui entrar a formar part de la xarxa de residències de l’IMAS.
  • La contractació de la seguretat de les platges, actualment molt per davall dels ratis establerts en el catàleg aprovat.
  • La millora del clavegueram del terme municipal, especialmente amb l’objectiu de reparar els punts més conflictius i evitar vessaments.
  • La contractació de la neteja viària, per tal de millorar la qualitat del servei en el terme municipal.
  • La contractació de dos arquitectes pel servei d’Urbanisme, per tal d’imprimir diligència en la concessió de les llicències urbanístiques.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button