MunicipiPollença

El projecte per a l’execució de tres noves rotondes al municipi de Pollença continua endavant

Martí March es reuní el passat dijous per aclarir alguns aspectes d'aquest projecte que es preveu per al 2025

El passat dijous es va reunir el batle de Pollença, Martí March, amb el cap de la Policia Local, el coordinador d’Urbanisme i el tècnic de Mobilitat i Territori del Consell de Mallorca. La finalitat era parlar sobre la proposta de les rotondes programades al municipi de Pollença.

L’avantprojecte, ha indicat March, està enllestit i la idea és que a principi del 2025 es pugui licitar el projecte final per tal de donar inici al procés d’execució de les rotondes. Aquestes s’ubicaran: una a l’entrada de Pollença, una al Polígon Industrial i l’altre a la Cala Sant Vicenç.

Els tres projectes, tant d’acord amb la licitació com amb l’execució, es realitzaran conjuntament. A principis de l’any 2024 es licitaran els projectes amb l’objectiu de què al 2025 es puguin començar a dur a terme.

Durant el mes de febrer, el batle insistirà als organismes pertinents per tal de veure com va procedint el projecte.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button