FormentorMunicipi

Es restringeix temporalment l’accés a l’interior de la Torre d’Albercuix

L'Ajuntament de Pollença i el Consell de Mallorca gestionaran conjuntament la seva reconstrucció i conservació

Davant el perill que actualment presenta la Torre d’Albercuix, s’ha procedit a restringir el seu accés per part de l’Ajuntament de Pollença. La causa d’aquesta mesura és el mal estat en què es troba aquest bé patrimonial.

“La torre presenta un estat bastant malmès a causa d’alguns actes vandàlics escomesos i també per la degradació d’alguns elements arquitectònics provocada, principalment, per la gran afluència de persones que la visiten i hi entren diàriament i per les condicions climàtiques”.

Per tal d’assolir la protecció i conservació d’aquest element del partrimoni històric de les Illes Balears, i perquè es pugui continuar gaudint d’aquest bé durant les pròximes generacions, es treballarà per gestionar la seva restauració. L’actuació es durà a terme conjuntament amb el Consell de Mallorca. Per ara, remarcam, l’accés queda tancat al públic.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button