Municipi

Presentació dels projectes de les tres rotondes

Ahir es va celebrar la reunió convocada per Unides Podem per mostrar els projectes de les tres noves rotondes que es volen construir a Pollença amb la presència del conseller de mobilitat i infraestructures Ivan Sevillano. Hi van assistir 25 persones, incloent-hi l’Associació de veïns/es de la Cala Sant Vicenç, per conèixer aquests projectes que es licitaran durant aquest any, i s’espera poder iniciar obres a finals de 2022, a tot tardar, principi de 2023.

És la tercera legislatura que promet la construcció de la rotonda de La Punta, tan demandada pels ciutadans per ser un punt negre d’accidents. Tot i que el projecte ha tengut bona acollida, alguns veïns s’ho han mirat amb recel i ens han explicat que si encara no ho tenen expropiat no arribarà a tota la legislatura, ja que primer s’ha de declarar d’interès públic, la qual cosa comporta mesos de burocràcia i després s’ha de fer l’expropiació, que voldria dir altres tres mesos d’espera afegint a també la litigació i altres tràmits que comporten aquest tipus d’intervencions.

A poc més d’un any de què acabi la legislatura aquesta presentació sembla un inici de campanya, així i tot els projectes s’han aplaudit i el poble queda a l’espera de veure finalment l’inici d’aquestes obres.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X