EsportsMunicipi

Es fa entrega dels reconeixements de la Gala de l’Esport al Reial Club Nàutic Port de Pollença

Un vespre d'agraïments i recordar moments compartits entre els esportistes i membres del club

Un any més, s’ha presentat la Gala de l’Esport al Reial Club Nàutic Port de Pollença. Amb l’assistència d’autoritats, socis i esportistes, es va presentar ahir dissabte l’acte demostrant l’orgull que és formar part d’aquest gran equip de regatistes i piragüistes. Els quals han aconseguit grans resultats tant en l’àmbit nacional com internacional, continuant així com a referents de la cultura marinera.

Es va agraït als patrocinadors la seva col·laboració amb el club i el suport que donen a tots els esdeveniments organitzats per part d’aquest. Seguidament, es va fer entrega dels reconeixements als esportistes:

  • EQUIPS DE VELA

OPTIMIST ESCOLA, el grup d’iniciació amb els tècnics Joan Pizà i Aina Maria Mascaró com a responsables: Kai Torres, Lucas Mitchell, Esperança Viver, Jenell  Kholli, Jan Seguí, Bernat Planas, Uma Vallotto, Theo Peffer, Xavi Pallicer, Júlia Andreu, Toni Pons i Marc Lladó.

OPTIMIST D + OPTIMIST, el primer grup de competició, dels entrenadors Sebas Monserrat i Joaquín Malhao: Juan Benítez Casares, Jorge Benitez, Marc Provensal, Jaume Seguí, Andreu Moyà, Alex Martí, Jan Orta, Miquel Pericás, Milo Ashton, Alejandro Martínez, Max Delan, Agustín Vallotto, Joan Sebastià Bota, Gerard Sastre i Julen Suau.

ILCA 4/7, la flota més grand de vela després del grup Optimist, a càrrec de lbert Vadell i Sebas Picornell: Milo Crymble, Magdalena Villalonga, Ismael Aish, Xavier Capllonch, Mercè Bennàssar, Theo Lebelt, Paula Roselló, Guillem Moyà, Francesc Damia Bota i Pep Planas.

420, amb la col·laboració del Club Nàutic Arenal: Mercedes Borrás i Inés Monzón.

ESCOLA FOIL, dirigida per Sasha Tissieres: Mehdi  Cerdà, Paula Serra, Sebastian Bradzil, Jordi  Rabassa, Marc Rosa, Joan  Otero, Ruben, Dennis i Pau.

KITEFOIL / FORMULA KITE, amb Saúl Gabarro com a responsable: Miquel Palou, Adrià Rabassa, Pau Cifre Seguí, Leia Seguí, Joan Cortés, Sergi Cantallops, Miquel Moll, Francesc Capllonch, Sofia Karen i Joan Rabassa.

WINGFOIL, dirigit per Carmen Zaragoza: Toni Fiol, Valentina Cifre, Laura De Miguel, Rafa Benítez, Charlie Delan, Sofía Delan, Nico, Kayla, Neus Pericás i Lucas Acosta.

  • EQUIPS DE PIRAGUA

INICIACIÓ, amb l’entrenador Pedro Jesús Fernández: Antoni Nadal, Daniela Mancha, Ferrán Rodríguez, Lucas García, Aitor García, Felipe Antonio Díaz, Grace Ruby Valentina Claridge, Anthony Arias, Dylan Steven Espinosa, Alessandro Eleuterio, Anás Benllahcen, Fenriz Aaron Meneses, Sergi Mayol i Luca Dominic Aplin.

PERFECCIONAMENT, equip de Miguel José Gómez: Catalina Teijeira, Almendra Murga, Maria Del Pilar Mayol, Martina Vera, Lluc Ferrer, Alexis Kilian Faass i Joaquín Dalto.

NACIONAL, acompanyats per Brigitte Vitte: Angela Maria Alvarez, Antonio Martin, Alvaro Nahuel, Maria Antonia Segura, Jimena Agustina Belén, Joan Albis, Marta Ramos, Leo Lukas, Alejo Mallada, Oliver Jan Pagmar, Ariadna Cañero, Elisenda Cerdá i Marina Soares.

INTERNACIONAL + PROJECTE OLÍMPIC, amb l’entrenador Kiko Martín: Pere Antoni Prats, Cristian Agu, Ander Aragón, Carolina González, Sete Benavides, Antonio Segura i Daniel Nadal Canaves.

  • PESCA

AUDAÇ III, per Miquel Morro i la seva tripulació: Joan Colom, Jaume Salas, Tomeu Fiol i Pedro Cladera, campions del circuit nacional de Curricán de Altura.

FLY TRES, de Pep Martorell i tripulat per Sergio Gómez i Joan Mir, que han representat Espanya al Campionat del Món de Pesca d’Altura (Senegal).

  • RECONEIXEMENTS INDIVIDUALS

ANGELS MORENO, bronze mundial sub 23 en la distància olímpica C2 500, plata en l’europeu d’aquesta mateixa categoria i plata en el campionat del món de C4 500.

JOAN TONI MORENO, que ha conquistat enguany el Campionat d’Europa Absolut de C1 200, el Campionat del Món Absolut de C4 500, el Campionat del Món sub 23 de C2 500 i el Subcampionat del Món de C1 200.

MARIA JOSÉ MAILLARD, posseïdora del vigent rècord del món femení de C1 1.000, distància en la qual és també campiona del món, a més de bronze en C1 500 i cinquena classificada en la modalitat olímpica de C1 200.

MARY JANE PARRY, que als seus 67 anys continua penjant-se medalles en les proves de piragüisme per a veterans i col·laborant amb les seccions de base. Tot un exemple de constància per als nostres joves esportistes. Enguany ha estat cinquena en el Campionat del Món de Veterans de K1 i setena en el de K2.

JAVIER SEGUÍ, que ha aconseguit estar en el Top 10, com a vuitè classificat. El seu objectiu és ara classificar-se per sobre de la meitat de la flota absoluta del pròxim Trofeu Princesa Sofía i accedir a l’equip olímpic espanyol.

MARINA BORRÁS-UGARRIZA, ordenada i disciplinada, el que li permet competir al màxim nivell en el circuit internacional de 420, al costat de la seva companya Marisa Vicens, i obtenir alhora uns magnífics resultats acadèmics.

MAGDALENA VILLALONGA, campiona de la Copa d’Espanya de 2023, s’ha marcat com a propòsit navegar en l’avantguarda del pròxim Campionat del Món.

JORGE BENÍTEZ CASARES, la gran promesa de la vela del Real Club Nàutic Port de Pollença. Posseeix, a l’igual de Magdalena Villalonga, unes qualitats innates.

ANGEL CANDEL, que s’ha proclamat recentment campió de les *Wing *Foil *Spain Sèries, el circuit nacional de referència.

MICHAEL CLOUGH, una de les persones més compromeses amb el foment de la vela del club.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button