EsportsMunicipi

Martí Josep Vives, exdirector esportiu CB Colonya Pollença comparteix i agraeix la seva trajectòria

"Jo seguesc lligat, seguesc venint, les meves filles juguen i seguesc venint als partits que puc. Seguiré molt a prop"

Martí Josep Vives anuncià al començament de novembre la seva retirada del Club Bàsquet Pollença. Després de nou anys aportant la seva experiència, ha tengut un paper imprescindible i fonamental per al club. El seu principal objectiu ha estat sempre treballar per millorar i progressar com a equip, entrenant tant la part tècnica com la mentalitat perquè totes les persones treguin la seva millor versió. “Ells són els vertaders herois de tot el que hem fet, ho tenc claríssim”, explica a l’entrevista.

No obstant aquesta felicitat que el club li ha aportat, Vives explica la manca de temps per a invertir a la seva vida personal i familiar que aquesta tasca implicava. Una labor que agraeix i recordarà amb afecte, però que ha decidit abandonar per tal de millorar aquests altres aspectes de la seva vida. Així com el temps amb un mateix: “En certa manera, quan et retires i deixes de fer una sèrie de coses que s’havien convertit en rutina diària, i fins i tot algunes coses que eren difícils de gestionar, i ja no has de fer, sí que et dones compte de què era una alliberació important. […] Ara me’n don compte amb el volum de feina de mòbil que tenia i que ara ja no tenc i aquesta és una de les coses que més valor”.

Finalment, Martí explica el seu orgull per haver ajudat en la seva formació personal i esportiva als jugadors i jugadores que han passat pel club. Orgullós també dels gran roster d’entrenadors, la major part de fora, que han confiar en el projecte.

“Hem creat una estructura amb la qual creim que, fent feina d’aquesta manera, els resultats venen. Però quan dic resultats, no són resultats esportius, sinó resultats d’evolució personal”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button