MunicipiPollença

Actes programats al municipi amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Donam inici a la setmana de celebració de les Jornades 25-N

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Des de 1981, aquesta data ha suposat un punt i a part en la lluita a favor de la igualtat de gènere i el respecte pels drets humans.

Des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pollença, s’han organitzat diferents activitats que s’inicien avui dia 20 i finalitzen el mateix 25 de novembre. Unes jornades plenes d’actes per tal de visibilitzar aquesta lluita. Es faran col·loquis i debats per aportar visions i experiències, es projectarà un documental, es representara un microteatre, contacontes i altres activitats dirigides i destinades per a totes les edats. El darrer dia, a més, es farà la lectura del manifest i un taller vivencial sobre masclisme.

Dilluns 20 de novembre

A les 17:30 hores, a la Biblioteca del Port de Pollença, es farà un contacontes amb Rosa Caramel. Una activitat destinada per a infants a partir de 4 anys. Les inscripcions es poden fer a través de mediadora@ajpollenca.net

A les 20:00 hores, al Club Pollença, hi haurà una projecció de documentals que obriran un debat reflexiu per part de totes les persones assistents.

Dimarts 21 de novembre

A les 17:00 hores, a la Sala d’Actes del Port de Pollença, una activitat temàtica dirigida a famílies, on es crearà un arbre entorn de la igualtat.

Dimecres 22 de novembre

A les 17:30 hores, a Can Llobera, hi haurà un contactontes amb la lectura “Jo vaig amb mi”. L’activitat està destinada a infants majors de 4 anys.

Dijous 23 de novembre

A les 20:00 hores, al Saló d’Actes del Port de Pollença, es projectarà Cuidant-nos, un documental per parlar posteriorment al col·loqui que posa en relleu a les dones que sostenen la vida. El documental ha estat realitzat per Xana Elava. El col·loqui estarà dirigit per Abir Kellitou.

Divendres 24 de novembre

A les 20:00 hores, a la Sala d’Actes, del Port de Pollença, tendrà lloc el microteatre Isabella, interpretat per Bel Albertí. “Una història de vida concreta que parla de milions d’històries de dones reals, que per desgràcia s’han vist ficades dins la prostitució i la tracta”. Les entrades tenen un preu de 2 € i es poden adquirir al següent enllaç: https://ticketib.com/events/isabella-microteatre-i-col-loqui

Posteriorment, es farà un col·loqui sobre la tracta amb finalitat d’explotació sexual amb Xisca Monserrat (directora) i Bel Albertí (actriu).

Dissabte 25-N: Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona

A les 11:00 hores, al Saló d’Actes del Port de Pollença, es farà una activitat dirigida a les famílies: la funció teatral Un canvi de guió.

Seguidament, a les 12:00 hores, es farà la lectura del manifest a la Sala d’Actes del Port de Pollença.

L’horabaixa, a les 19:30 hores, es llegirà el manifest a la plaça Major de Pollença.

Per últim, a les 20:00 hores, al Club Pollença, hi haurà un debat i taller vivencial sobre masclisme.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button