MunicipiPollença

Martí March es reuneix per tractar qüestions de millora del transport públic que els ciutadans han fet arribar a l’ajuntament

La directora general Mobilitat del GOIB i el director gerent del Consorci de Transport de Mallorca consideren la viabilitat d'algunes de les propostes

El batle de Pollença, Martí March, s’ha reunit avui amb la directora general de Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Maria Lorena del Valle Alonso, i el director gerent del Consorci de Transports de Mallorca (CTM), Gabriel Ferrà Mir. La finalitat era plantejar algunes propostes que els mateixos ciutadans han fet arribar per tal de millorar el servei de transport públic al municipi.

Entre aquestes, s’han tractat, per una banda, la possibilitat d’un bus llançadora de Pollença i El Moll fins a Formentor, una vegada es torni a reobrir el trànsit a la zona; un bus directe des del municipi fins a l’aeroport de Palma; augmentar la freqüència de busos directes a Palma, sense parades entre mitges perquè el trajecte sigui més eficient (sobretot pensant amb les persones treballadores i estudiants que baixen a la ciutat); la millora del servei quant a evitar que hi hagi d’haver gent dreta durant el trajecte; la construcció d’algunes marquesines de cara a l’arribada de l’hivern i la pluja; i una connexió específica que comuniqui amb els camps de futbol o altres punts d’interès per als ciutadans i, així, facilitar que els menors puguin viatjar tots sols als seus entrenaments i activitats d’oci.

Per altra banda, el batle ha explicat que es parlaria també del tema de la gratuïtat del transport públic. Per veure la possibilitat d’allargar aquest servei de cara a l’entrada del nou any. Aquesta bonificació universal únicament serà possible si des del Govern Central es facilita l’ajuda subvencionària pertinent.

Algunes qüestions s’han considerat possibles: posar més marquesines i el fet de fer arribar el bus que va de Pollença al Moll fins al camp de futbol. Respecte al bus directe a l’aeroport, l’augment de la freqüència de busos directes a Palma i la llançadora a Formentor, s’ha d’estudiar i veure la viabilitat,

ha expressat March just sortir de la reunió.

Finalment, Martí March ha expressat que es continuarà el contacte amb Mobilitat i Transports per tal de veure si és possible avançar amb els projectes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button