MunicipiPollençaSalut

Prodis Pollença obre les portes del ‘nou habitatge supervisat Neus’

Un nou llar amb cor i ànima per a totes les persones amb diversitat funcional que ho necessitin o ho desitgin

L’associació de Prodis Pollença i el municipi de Pollença compten amb un nou centre d’habitatge supervisat per a persones amb diversitat funcional. Avui s’ha fet un acte de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i agrair a totes les persones i entitats que ho han fet possible.

Fins ara, Prodis disposava de un únic centre ubicat al Port de Pollença, amb capacitat per a 7 persones. Per això, davant la possibilitat d’incrementar el servei d’atenció amb un nou centre amb cabida per a 9 persones més, no es va dubtar. Aquesta ampliació s’ha dut a terme a la seva seu del carrer de Sant Josep, a Pollença. Les obres, que han durat dos anys, han estat possibles gràcies a la Fundació Calonge i a la col·laboració altruista d’algunes persones i empreses privades; com els Rotarys, aportant en mesura de les seves possibilitats. El GOIB va fer també la seva aportació respecte el pla d’inversions. L’agraïment que Prodis demostra davant aquesta ajuda és profund.

Per altra banda, remarcar que l’habitatge és en si mateix també un petit gran homenatge a Neus Solivellas, una antiga usuària de l’associació que va morí a principis d’anys i que ha donat nom i ànima a l’espai.

Quant a la previsió d’obertura definitiu, s’espera un tràmit del Consell de Mallorca; però ja hi ha gent en llista d’espera i es preveu poder tenir gent vivint abans de finalitzar el 2023.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button