EsportsMunicipi

El club Megaescacs de Calvià, guanyador de la Copa de Mallorca d’Escacs per Equips

La final de la CMEE, que tingué lloc al Club Pollença, es disputà finalment amb un resultat renyit

L’horabaixa d’ahir es va disputar la Copa de Mallorca d’escacs per equips al Club Pollença. La final va estar ben disputada entre el club Reis i Dames de Manacor i el club Megaescacs de Calvià. L’equip guanyador, després d’un matx molt empatat, va ser el club Megaescacs. El podi va ser completat, en segon lloc, per l’equip del club Reis i Dames de Manacor i al tercer lloc quedà el club Dimonis d’Algaida. Aquest darrer va vèncer al club Mallorca Isolani.

Es va dur a terme l’entrega de trofeus al mateix Club Pollença per part de Mateu Tugores, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Pollença. Acompanyat també per Miquel Àngel Sureda, regidor de cultura; Toni Pons, el president del club escacs Pollença; i JP Cerrato, el president de la Federació Balear d’escacs.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button