DirecteMunicipiPolíticaStreamingVídeo
Destacat

El 24-M, el debat electoral decisiu produït per 'Som Pollença' i 'Balearslive'

Els representants de cada partit es veuràn les cares en un debat dividit en blocs temàtics

Amb la campanya electoral gairebé acabada i a pocs dies de la jornada de reflexió, el dimecres 24 de maig es podrà veure retransmès en streaming per Balearslive el darrer debat entre els candidats del municipi.

De la mà de ‘Som Pollença’ i moderat per Jaume Llompart Vives, cronista de Pollença i professor de secundària, els representants de tots els partits polítics que opten a batllia al municipi (PSIB/PSOE-MÉS-TOTS/El Pi-PP-UMP) podràn defensar els seus projectes en un debat estructurat en 5 blocs temàtics:

  • el referent a la organització i funcionament intern de les institucions (atenció ciutadana, policia local, transparència…)
  • l’economico-turístic i mediambiental (vivendes vacacionals, gestió de platges, activitat comercial,…)
  • el referit a educació, cultura esports i joventut. (activitats per a joves, infraestructures culturals, equipaments esportius,…)
  • en torn a urbanisme i patrimoni (celeritat en les llicències d’obres i reformes, infraestructures municipals, catàleg d’edificis emblemàtics,…)
  • Benestar social i polítiques d’igualtat (accions amb entitats i associacions del municipi, millores en temes com l’accessibilitat,…)

També hi haurà un espai anterior per a les presentacions i un posterior espai per parlar de possibles pactes electorals després del 28-M. Per acabar, es farà amb el clàssic torn final de paraula. Però el més important i novedós d’aquest format que oferirem serà la possibilitat de participació de tots els ciutadans: el debat podrà esser seguit des de casa gràcies a la retransmissió que oferirem a través d’aquest canal a Youtube. Per això, així mateix i des de qualsevol lloc, podreu enviar les preguntes a través d’un torn obert a les preguntes ciutadanes, que es permetrà ser realitzades durant 15 minuts a través de les xarxes socials.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button