EsportsMunicipi

Bons resultats del cadet femení del C.B Pollença al campionat d'Espanya

El Club Bàsquet Pollença segueix fent història amb l’abundant participació dels seus equips a campionats de Mallorca, Balears i també Espanya. Aquesta setmana, dels dies 14 a 20 de maig s’està disputant el campionat d’Espanya de categoria cadet femení a Guadalajara. I Pollença ens hi ha estat representada per un equip de guerreres que s’hi han deixat la pell.

Per la complexitat de la competició degut al gran nombre d’equips que hi participen, la mateixa es subdivideix en vàries fases. El torneig està muntat de tal manera que té en compte la trajectòria dels clubs a edicions anteriors i a les seves respectives comunitats autònomes. Posant aquest fet en valor, en alguns grups es classificaven o bé sols un equip, o bé dos i inclús en alguns casos, depenent de les comunitats representades (per la dificultat degut a nombre d’equips i potencial històric dels quals hi participen), fins i tot tres. No era el cas del grup del Pollença, on sols passava de ronda el millor equip.

A les pollencines sols se’ls va escapar el triomf contra el C.B Saragossa per 69-66. Les altres dues jornades foren clares per a les nostres representants al campionat: s’imposaren per un aclaparador 26-62 al C.B CEI Toledo Universidad Laboral i per un també clar 76-51 davant el Lointek Gernika.

Malauradament però, havent guanyat a la 1ª fase dos dels tres partits que ha disputat, essent derrotades sols en un partit per aquesta escassa diferència de 3 punts, tot i això l’equip no ha pogut classificar-se per la següent ronda eliminatòria; els vuitens de final.

Per mala sort, al grup de les nostres sols passava de ronda l’equip de la primera posició, i les nostres van quedar-se a aquests pocs punts d’escalar més posicions a la màxima competició espanyola del seu nivell.

Malgrat això, com es nota pels resultats, l’equip Cadet Femení especial del Bàsquet Pollença pot competir al nivell dels millors equips d’Espanya de la seva categoria. Haver-se-lis escapat la classificació per a la següent fase tan sols pot significar una motivació extra per a la temporada vinent, i és que és ben clar que aquest equip té molt de futur per endavant.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button