Cultura

L'AMP torna a dur la música al carrer

El cicle de música al carrer 2023 tornarà a organitzar cuatre concerts setmanals de 20.30h a 22.30h

L’Associació de Músics de Pollença vol tornar a animar els carrers amb la música dels nostres artistes locals. Després de l’èxit del ‘cicle de música desconfinada’, que tingué lloc després de la pandèmia i que ja ens donà aquella alegria de poder sentir música en viu i maridar carrers, música i ambient estival, ara, conjuntament amb l’ajuntament, es portarà la música a les plaçes i aceres amb el ‘cicle de música al carrer 2023’.

Cada setmana, tant dilluns com dimecres hi haurà breus actuacions a hores adequades:

  • Els dillunsos les actuacions tindràn lloc al davant de l’oficina de turisme del Moll al Port de Pollença i a davant del cine capitol a Pollença. de 20.30h a 22.30h
  • Els dimecres, els concerts es podràn sentir desde la plaça Major i la plaça dels Seglars, ambdós a Pollença. També de 20.30h a 22.30h

El format de les actuacions serà acústic i les formacions tendiràn a ser més bé petites: majorment duets i trios. A la plaça Major, de moment la ubicació més gran dels llocs elegits, tendiràn a ubicar-s’hi les formacions més grosses, que soldràn esser cuartets i trios.

Potser més endavant es pugui accedir a més ubicacions. De moment, gràcies també al patrocini particular de col·laboradors hostelers, les actuacions musicals podràn dur-se a terme des del 15 de maig fins a final de septembre.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button