Successos

Detingut al Moll un jove de 19 anys acusat d'haver violat una nina de 12 a Alcúdia

Segons hem pogut saber, els fets ocorregueren al poble veí

El passat dilluns, el jove havia quedat amb la nina i aquesta no aparegué a casa seva fins la matinada, motiu pel qual els pares s’alarmaren i acudiren al quarter.

Just quan eren allà procedint a fer la denúncia, el germà d’ella avisà que la nina acabava d’arribar a casa. No obstant, dos dies després la nina no pogué soportar més l’angoixa i decidí contar que aquell jove l’havia violada.

Segons hem pogut saber mitjançant fonts de la guàrdia civil, els actes ocorregueren a Alcúdia i al carrer. Els titulars citen que el jove ha estat aquests dies retingut al Port de Pollença donat que és allà on el quarter del cos de seguretat disposa d’instal·lacions adeqüades per a l’empresonament i retenció de detinguts.

D’altre banda, el jove tenia antecedents per violència de gènere i, a hores d’ara, roman a disposició judicial del jutjat d’Inca

Mostra més

Articles relacionats

Consulteu també
Close
Back to top button