Municipi

Entrevista a Dana Baker, la jove propietària de Ocre Pollença

Ocre és una iniciativa comercial que cerca el benestar holístic

Avui hem entrevistat a Dana Baker, una jove pollencina de 30 anys que des del 3 de març es veu capficada en una nova aventura com a propietària d’una tenda. En vista de l’agradable ambient que s’ensuma a aquest nou establiment holístic, hem decidit fer-li algunes preguntes per conèixer més del que es pot trobar a Ocre, però, sobretot, per aprendre de com és la situació d’emprendre sent tan jove.

Ens ha cridat l’atenció aquesta nova tenda, Ocre Pollença. Què es pot trobar exactament?

A Ocre tenim un poc de tot. Hem obert la tenda ma mare i jo juntes i entre les dues l’anam omplint de les coses que ens agraden a cada una. Més concretament tenim objectes de decoració, com tapissos, cossiols, gerros… entre altres. Després tenim una altra secció molt especial perquè són productes fets a mà: cavallets i unicornis per a infants, necessers, scrunchies, polseres i collars, etc. També tenim una part de la tenda dedicada a l’esoterisme, on hi ha encens, ciris aromàtics i pedres.

Com així t’has decidit en aquest moment a emprendre com a propietària? Ha estat difícil el procés?

Ma mare i jo feia estona que parlàvem de posar un negoci juntes, pero mai ho duiem endavant. Quan va néixer el meu segon fill, l’any passat, va ser quan ho vàrem considerar més seriament i ens vàrem posar en marxa. El procés sí que ha estat difícil, hi ha molta feina burocràtica i a més vàrem fer una mica de reforma al local, però ha valgut la pena.

Als teus perfils de xarxes, llegim “tenda de regals, decoració i molt més”. Aquest “molt més” sembla que té a veure amb aquesta aura mística que es poden apreciar a algunes publicacions en les que parles de les fases lunars. Ens pots explicar un poc més sobre això?

Sí, aquest “molt més” inclou els productes més esotèrics que tenim a Ocre. Sobretot el que tenim són pedres o gemmes, encens, pènduls, etc. De cada vegada cercam remeis o eines més naturals per al nostre benestar no només físic sinó també espiritual i mental. Molts de nosaltres utilitzam les pedres amb la finalitat de baixar els nivells d’estrés, per tenir seguretat en un mateix o altres propòsits per així obtenir un benestar més holístic.

Suposo que això té relació amb l’espiritualitat i el “self care” del qual es parla avui en dia. És així? Si no m’equivoc amb això, quina vinculació volies trobar-li amb la creació d’una tenda de “detalls”?

Abans d’obrir la tenda cercàvem on poder comprar aquest tipus de producte i vàrem veure que no hi ha molta oferta. És un tema que ens crida molt l’atenció i creim que s’adapta molt bé a una tenda de detalls, sobretot dins l’estil d’Ocre.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button