Municipi

Coneix els projectes dels joves de Pollença a la III Diada de Joves Emprenedors

La trobada es fa al Claustre de Sant Domingo a partir de les 10 hores

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Pollença té organitzat per aquest diumenge dia 19 de març la III Diada de Joves Emprenedors. Aquesta cita té la finalitat d’afavorir que els joves emprenedors del municipi puguin donar a conèixer els seus projectes a tot el públic.

La diada compta amb una mostra de productes i serveis de les diferents empreses inscrites, però també és un espai que permet als artistes, creadors i artesans poder exposar i vendre les seves creacions. Un dia que tota la població ha de reservar al calendari per establir contacte entre emprenedors i amb possibles clients i compradors.

A més, destacar que amb motiu de la diada s’han dut a terme diferents ponències formatives obertes per a tothom i gratuïtes. La darrera, sobre Marketing digital, es durà a terme el 23 de març al Centre Cultural Miquel Capllonch al Port de Pollença. Aquesta va a càrrec de Julià Frau, OAPR i Mallorca Activa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button