EsportsMunicipi

Una nova marxa cicloturística sortirà de l’Aeròdrom del Moll

La ruta de Kill the Hill suposa el desafiament d'assolir els 1.436 metres del Puig Major

La marxa cicloturística que es celebra el 6 de maig sortirà des de l’Aeròdrom del Port Pollença a les 9.00 h del matí. Aquesta primera edició de la cursa arriba a Mallorca suposant un recorregut de 110 km i 2.000 metres de desnivell. A més, es tracta de tot un repte únic que inclou un tram cronometrat durant els últims 7 km de pujada al Puig Major, la muntanya més alta de Balears.

El desafiament per als ciclistes que hi participen és l’inabordable camí cap al Puig Major, amb n cim de 1.436 metres sobre el nivell de la mar. Però, sense dubte, les vistes i l’orgull de poder aconseguir aquesta ruta, accessible únicament per a ells i amb les vistes de la immensa Serra de Tramuntana, és una motivació per als corredors.

Kill the Hill, organitzada per Kumulus i l’exciclista professional Jan Eric Schwarzer, assumeix amb les inscripcions regals exclusius. Aquí pots obtenir més informació sobre les inscripcions, que volen a causa de la seva limitació a 300 persones.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button