MeteorologiaMunicipi

Mallorca confinada per mal temps

El CAIB demana precaució i no sortir de casa

Aquest vespre ha estat un dels més freds, arribant fins als 4 ºC al municipi. La neu s’ha pogut observar a diferents punts de l’illa, inclòs Pollença. Per aquest motiu, el Servei d’Emergències ha decidit demanar precaució, ja que es preveu per avui l’onada més crítica. Només a la nit, s’han registrat un total de 116 incidents a Mallorca, dels quals 21 han succeït a Felanitx, 10 a Escorca i 10 a Manacor. A més, s’han produït 30 assistències en carretera, 18 caigudes d’arbres i 17 carreteres tallades. L’actualitat es pot consultar a la pàgina d’incidències del Consell, actualitzada constantment.

Durant el dia d’avui, les temperatures oscil·laran entre els 7 i 9 graus, amb forts vents i pluges que activen el risc, sobretot, a les zones costaneres. Per tant, en vista de l’activació d’alerta vermella durant les primeres hores del dia i la taronja a partir de les 18 hores, es demana a la població evitar qualsevol desplaçament innecessari, la suspensió de les activitats esportives i s’alerta a les xarxes de les carreteres que han quedat tallades al trànsit. Els actes programats pel Dia de les Illes Balears, per ara, també han quedat suspesos.

Per altra banda, remarcar la interrupció del subministrament elèctric ha estat protagonista a diversos municipis: Pollença, Alcúdia, Alaró, Selva, Orient, Vilafranca, Montuïri, Felanitx, Alqueria, Alfàbia i Valldemossa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button