MeteorologiaMunicipi

Nombrosos incidents causats al municipi durant el dia d’avui

Actualitzacions i avisos de les administracions públiques i de seguretat

A causa dels incidents que s’estan produint al municipi, la Policia Local demana als ciutadans que no surtin de casa per prevenció.

A les 9:20 hores, la carretera que va de Pollença a la Cala Sant Vicenç, ha quedat bloquejada per la caiguda d’un gran arbre. Aquest ha quedat enmig d’un autobús i diversos cotxes que circulaven per aquest tram just al moment de la caiguda.

Per altra banda, el Torrent de Sant Jordi ha desbordat. Al Port de Pollença, s’ha vist la caiguda de nombrosos arbres que han obstaculitzat els carrers, com al Carrer Roger de Flor o just al davant del Col·legi Públic CEIP Bocchoris.

Amb tot, des de l’Ajuntament de Pollença, s’ha informat de la suspensió de les activitats culturals i esportives previstes pel dia d’avui. Als establiments, a més, se’ls ha demanat que si disposen d’espais que ocupen la via pública, es retiri per assegurar que els elements no es volin amb el vent i causin altres danys.

La Policia Local ha compartit també el següent missatge:

En aquests moments les línies de telèfon del quarter de la Policia Local i de l’ajuntament no funcionen. Si teniu alguna emergència no dubteu a contactar amb l’112. I recordau, sortiu només en cas que sigui necessari.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button