MunicipiPollença

S’habilita dia per fer-se la Targeta TIB sense haver de baixar a Palma

La targeta de transport és gratuïta i es podrà fer el 7 de març al Claustre de Sant Domingo

El 7 de març, de 10h a 14h i de 15h a 18h serà el dia per poder-se treure la Targeta Intermodal al Claustre de Santo Domingo. Per tal d’afavorir el procés de petició i evitar el trajecte a Palma únicament per aquest motiu, es podrà dur a terme el tràmit a Pollença. La targeta té nombrosos descomptes i avantages que pots consultar a la pàgina oficial del Transport de les Illes Balears.

Aquest es podrà fer sols si s’ha demanat cita prèvia a la web de l’Ajuntament (feu clic aquí) a partir del 2 de març. La seva emissió és gratuïta, excepte en cas de robatori, pèrdua, deteriorament per mala conservació o trencament de la targeta, que s’haurà d’abonar el preu de 8 €.

Només per a residents de Mallorca. Cal portar DNI, passaport, permís de conducció o NIE on surti l’adreça de Mallorca.

La fotografia es fa al moment, per tant NO cal dur cap fotografia de carnet.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button