MunicipiPolíticaPopulars de Pollença

Renovació de la junta local de les NNGG dels Populars de Pollença

Álvaro Sierra Payeras serà el nou president i Mateu Cifre Cifre, el secretari

Recentment, s’ha anunciat la renovació de la junta local de les Noves Generacions del partit Populars de Pollença. El nou president serà Álvaro Sierra Payeras i el secretari, Mateu Cifre Cifre.

La cita va tenir lloc aquest dissabte al Saló Parroquial del Port de Pollença, on assistiren una trentena de joves afiliats i simpatitzants. A més, es va comptar amb la presència del president de les NNGG de Mallorca, Andreu Homar.

El grup va plantejar els problemes pels quals els joves d’avui en dia pateixen, tractant així de trobar solucions futures. Aquest són, entre altres, la falta d’habitatges i la inflació econòmica. Es va recalcar també la falta de cicles de Formació Professional al municipi, cosa que es junta amb l’escassa opció horària del transport públic i complica l’accés educatiu. Aquesta és a més una de les promeses de la campanya electoral que el PP pretén dur a terme, aplicant una gran oferta de cursos de formació de diferents àmbits.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button