MunicipiPollença

Dia Mundial de les ONG: associacions que actuen a Pollença

El 27 de febrer es commemora la tasca de les persones partícips a les organitzacions socials

El 27 de febrer es celebra el Dia Mundial de les ONGs per commemorar les tasques de totes les persones que formen part de les organitzacions socials, i que visibilitzen la importància i l’impacte que aquestes suposen per la societat.

Una ONG és una Organització No Governamental sense fins de lucre, que té com a objectiu contribuir amb el desenvolupament de la humanitat, oferir ajuda humanitària, donar suport als drets humans i la llibertat d’expressió, a més de donar suport a causes ambientals i altres labors. El terme va sorgir a final dels anys quaranta i per part de l’Organització de les Nacions Unides (ONU).

Per tal de conèixer i facilitar la recerca d’ONG que ofereixen servei a Pollença, adjuntam el següent directori:

Medi ambient, biodiversitat i protecció d’animals

Situacions de dependència, salut i enfermetats

Treball solidari i internacional

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button