EsportsMunicipi

El Club de Bàdminton demostra el seu progrés als Jocs Escolars de Mallorca

Les properes fites al municipi de Pollença es preveuen realment exitoses

Aquest cap de setmana, s’ha disputat una nova jornada dels jocs escolars de Mallorca al poliesportiu Germans Escales de Palma. Els participants Pollencins varen fer un bon paper; na Paula va arribar a jugar la semifinal, malgrat la derrota contra la guanyadora del torneig.

Per altra banda, l’Alcudienca Sandra va demostrar un bon progrés i amb molta il·lusió va disputar tots els seus partits. Na Nicol i en Tomeu varen assistir a la diada que es va celebrar de manera paral·lela, la qual varen gaudir practicant diferents activitats.

La setmana que ve es farà una nova entrega dels escolars al mateix Germans Escalas. El cap de setmana següent (dia 18/02) es durà la gran fita al nostre pavelló municipal. El Club assegura estar molt il·lusionat amb aquesta data, ja que s’han superat tots els retalls de participació amb 20 inscrits per part del Club Bàdminton Pollença.

“Mai en els nostres onze anys d’història havíem aconseguit tenir tanta participació en un torneig tan important i que a més puntua a escala nacional. Jugadors de totes les illes es citaran el nostre pavelló amb un total de participants de 102 jugadors a les diferents categories. Des del Club estem fent molta feina perquè aquest dia surti tot molt bé i poden alçar el nostre municipi com un dels referents al món de l’Esport, concretament, al Bàdminton del nostre país”,

explica Marc Monzonis, president del Club.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button